SERVEIS

FILOSOFIA

CONTACTE

ARTÍCLES

RONDA SANT PAU

Habitatge

 

Superfície: 54 m2

Ubicació: Barcelona

Data: 2015

Col·laboració amb Roger Parareda

 

El projecte que s’explica a continuació és la reforma integral d’un habitatge de l’eixample esquerra de Barcelona.

El gran canvi s’observa en la zona de la cuina i el menjador, que passa de tenir 2 espais amb un desnivell a tenir un únic espai. Amb això millorem la funció d’aquesta zona. La llum ara doncs entra fins el que fins ara era el segon espai de l’antic menjador. Millorem també la ventilació creuada directament, tenint en compte el treball diari d’una cuina en relació a la zona d’estar.

També s’ha enderrocat el falç sostre deixant les bigues originals vistes. La sensació d’espai doncs ha crescut en tots els costats: amplada, llargada i altura.

El parquet dóna un continuïtat a tot l’habitatge, eliminant fins i tot les portes del passadís donant una nova perspectiva en el sentit longitudinal.

El bany s’ha modificat per complet canviant la organització de les peces.

Els dormitoris no s’han vist afectats conceptualment però si que s’han canviat els tancaments i materials.

<

Torna a Habitatge

Amunt

<